RESERVEER JE LISSABON TICKETS

Als je Lissabon bezoekt dan is de kans groot dat je één of meerdere attracties, musea of bezienswaardigheden zult gaan bezoeken. De stad heeft op dit moment zoveel te bieden. Denk hierbij aan de Toren van Belém, het Castelo de São Jorge en de fadoshows die gegeven worden. De populariteit van Lissabon en haar attracties zorgen voor wachtrijen waarbij de wachttijd flink op kan lopen. In het ergste geval sta je uren in de rij of kun je op de dag zelf al niet meer terecht. Zonde van je tijd en het zou helemaal jammer zijn als je tijdens je stedentrip naar Lissabon de door jou gewenste activiteiten of bezichtigingen niet kunt doen omdat er geen plek (meer) is. Dankzij websites zoals Tiqets.com kun je gemakkelijk en veilig je entreekaarten vooraf regelen.

Kies voor zekerheid

Door vooraf je tickets via internet aan te schaffen voorkom je teleurstellingen. Voor attracties en bezienswaardigheden waar beperkte toegang toe is of waar een tijdslot aan vast zit ontkom je er eigenlijk niet meer aan om vooraf je entreetickets aan te schaffen. Op die manier kun je naar binnen op het gereserveerde tijdstip.

Waarvoor is vooraf reserveren absoluut aan te raden?

Voor een aantal attracties en bezienswaardigheden is vooraf reserveren eigenlijk een ‘must’, omdat je anders geconfronteerd kunt worden met lange wachtrijen en mogelijk zelfs de teleurstelling dat je die dag helemaal niet meer naar binnen kunt.

Hieronder vind je de attracties en bezienswaardigheden waarvoor het vooraf reserveren van een entreeticket zeker aan te bevelen is.

de lange wachtrij voor het Mosteiro dos Jerónimos

Mosteiro dos Jerónimos

Het Hiëronymietenklooster van Lissabon staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Dat betekent extra belangstelling voor dit prachtige klooster en dus ook hier vrijwel dagelijks lange wachtrijen voor de kassa. Met een vooraf via internet gekocht entreeticket kun je deze rijen zo passeren om aan je bezoek te beginnen.

Reserveer hier je entreetickets voor het Mosteiro dos Jerónimos

Torre de Belém

Als je de Toren van Belém gaat bezoeken dan is een (lange) wachtrij eigenlijk bijna gegarandeerd. Dat geldt zeker voor het zomerseizoen als de hoeveelheid toeristen flink oploopt. Door vooraf je skip-the-line ticket voor Torre de Belém te kopen kun je met het uitgeprinte ticket vrijwel meteen naar binnen lopen terwijl je in de wachtrij in het ergste geval uren moet wachten voordat je binnen bent.

Reserveer hier je entreetickets voor de Torre de Bélem

Oceanário de Lisboa

Het prachtige aquarium van Lissabon behoort tot de grootste en meest indrukwekkende aquaria ter wereld. Niet voor niest dat dagelijks duizenden bezoekers de kassa passeren. Als je vooraf je entreeticket gekocht hebt hoef je niet bij de rij aan de kassa aan te sluiten.

Koop alvast je entreetickets voor het Oceanário de Lisboa