HANDIGE TIPS VOOR LISSABON

Natuurlijk heb ook jij het geld niet op je rug groeien en groeit er ook geen geldboom in je tuin. Daarnaast zit er ook bij jou maar 24 uur in één etmaal. Als je een bezoek brengt aan Lissabon is het daarom handig om geld en/of tijd te besparen. Ook is het voorkomen van irritaties of ellende tijdens je stedentrip naar Lissabon wel net zo prettig. Met onze tips kun je geld besparen, wachttijden bij bezienswaardigheden en attracties voorkomen en negatieve ervaringen vermijden. Uit eigen ervaring hebben we een aantal tips beschreven die je handig van pas kunnen komen op het moment dat je een vakantie naar Lissabon boekt of als je ter plaatse bent.

Goedkoop overnachten in Lissabon
Door een goede prijsvergelijker te gebruiken kun je gemakkelijk de laagste prijzen vinden voor een hotelkamer of appartement in Lissabon.

Hop-on hop-off bus
Met een open dubbeldekkerbus die langs toeristische routes door Lissabon rijdt kun je gemakkelijk de vele hotspots van Lissabon bezoeken.

Lissabon voordeelkaarten
Met de city passes voor Lissabon kun je (soms veel) geld besparen op vervoer, entreeprijzen en de kosten voor excursies in Lissabon.

Ontdek Lissabon op de fiets
De fiets is een gezond, milieuvriendelijk en bovenal leuke manier om Lissabon te verkennen. Je kunt deelnemen aan een fietstocht door Lissabon met ervaren gids of je kunt met een huurfiets zelf op pad gaan.

Reserveer je tickets vooraf
Lange wachtrijen voorkomen of de teleurstelling voorkomen dat je helemaal niet meer naar binnen kunt bij de populairste musea en attracties zoals de Torre van Belém of het Mosteiro dos Jerónimos doe je door vooraf je tickets via internet te reserveren.